Träsket har bytt skepnad till kalifatet! grattis svenska folket ni har med er passivitet lyckats vad som t.o.m. är svårt i mellanöstern!!

Från gruppen En öppen och sansad migrationsdebatt;

"Intressant läsning! Borde väl inte ens finnas på kartan att svensk lag inte ska gälla för alla som bor här!

"Det pratas om rätten till burka eller niqab, men nästan aldrig om varför enbart kvinnor ska bära den. Eller varför de bär den. Kvinnor räknas som mäns egendom och ska inte attrahera någon annan än sin man. Därför ska hon täckas när hon är utomhus eller i ett rum bland andra män. Men inte någonstans i Koranen nämns niqab eller burka. Det är en personlig tolkning som vissa väljer att göra. De flesta muslimska kvinnor nöjer sig med ett plagg som går ner till knäna och en slöja.
I Sverige är det olagligt att ingå månggifte. Ändå finns nästan 300 fall av bigami och polygami registrerade hos Skatteverket. Om en man inte haft någon anknytning till Sverige när han ingått månggifte, så är det fritt fram för honom att bosätta sig i Sverige med alla sina fruar.

Det problematiska i detta är att dessa personer inte är här på semester. De är här för att stanna. Hur kan då något annat än svensk lag gälla? Vi kan inte leva på olika villkor i Sverige beroende på härkomst eller religionstillhörighet. 
I Koranen står det att om en man inte litar på att han kan behandla en änka eller faderlös tjej med respekt så är det bättre att han gifter sig med henne. Det uppkom för länge sedan när fler män än kvinnor dog i krig, vilket resulterade i en stor del av befolkning var ensamstående kvinnor.
Men Mellanöstern har inte alltid sett ut som det gör nu. När jag kollar på mina föräldrars gamla skolfoton ser jag min mamma och hennes väninnor i likadana kläder som jag bär i dag. Min pappa fick en chock första gången han hälsade på i Irak efter mer än tio år i Sverige. Plötsligt var alla kvinnor beslöjade och allt var uppdelat mellan könen. Politisk islam hade tagit makten och lagarna kom att styras av religion.

Även om kvinnorna själva säger att de inte vill bli hjälpta så borde Sverige som land inte sända ut signaler om att vi accepterar en sådan kvinnosyn.
Därför blir jag ledsen när jag ser vissa i Sverige ta så lätt på frågor som handlar om jämställdhet mellan könen när det kommer till religion. Majoriteten av oss har flytt hit för att slippa förtrycket – och här ska det tolereras?"

//https://www.expressen.se/kronikorer/elaf-ali/vi-maste-sluta-tro-att-alla-muslimer-ar-extremister/