Då jag kan titta på sverige från ett utlandsperspektiv ställer jag mig frågan;

Vad händer i landet egentligen? 

Jag läser med förfäran hur 3 män ifrån afghanistan våldtar och misshandlar en kvinna i en trappuppgång i stockholmsförorten fittja alltmedan 20 stycken, säkert också de afghaner, står och tittar på!

De 3 som våldför sig och misshandlar gör det så brutalt att jag undrar om den kvinnan någonsin blir normal igen?

De för samtidigt in sina organ i kvinnans 3 öppningar under det att de dunkar hennes huvud i stentrappan och ger henne knytnävsslag i ansiktet. 

Som om det inte räcker kommer en granne, också man, ut för att slänga soporna hälsar på killarna som våldtar och misshandlar för att sedan gå in till sig!?!

Jag läser att den svenska polisen inte har resurser att utreda den här typen av brott, jag läser att rättsväsendet har kapitulerat inför den här typen av brott, jag läser att inget politiskt parti tar ställning för den här typen av brott, jag läser.....

Det tar aldrig slut varför jag nu slutat att läsa svenska tidningar och det jag undrar, som jag gjort så länge nu, varför gör ingen något?

Vad är det som gör att araber, negrer, afghaner, syrier, irakier, albaner, bulgarer, rumäner, kan komma till sverige och våldföra sig på gästfriheten å det grövsta och inget händer?   

Jag har läst krönikor om eländet där de flesta skribenter förfasar sig vilket i sig är bra men de gör inget annat än just skriver.

Varför går inte alla man ur huse och protesterar?

Varför, detta är vad jag läst mig till, hjälper ingen de förtvivlade kvinnor som utsatts på ett så skändligt sätt?

Hur kan det vara möjligt att ett land låter det fasansfulla som sker få fortgå?

Jag har tidigare skrivit att jag är emot dödsstraff men i fallet våldtäkt kan jag tänka mig ett undantag! 

Jag bor i Spanien ett land med plus och minus men det som händer i sverige är ljusår ifrån att hända här.

Jag beslutatde mig i 30-års åldern att inte bli gammal i sverige det beslutet vilade på helt andra grunder än mitt beslut idag att aldrig återvända till sverige.

Idag är det min stora oro för att råka ut för oprovocerat våld som håller mig borta från landet resten av min levnad.

sverige har blivit ett skammens och omänsklighetens land där en kampanj i sociala medier som, iochförsig belyser ett förkastligt beteende,tar upp flera år gamla försyndelser ibland rätt ibland rena falsarier och det blir viktigare än idag våldtagna och misshandlade kvinnor.

Det svenska kvinnokollektivet ger sig på svenska män men vågar inte ge sig på de invandrade männen som uppför sig likt varelser, att kalla dem djur är en förolämpning mot just djuren.

Jag kan inte för mitt liv förstå hur detta kan fortgå alltmedan en kompakt tystnad iakttas från media och det politiska kollektivet, ja förutom clownen schyman som rapar sina vinosande svamliga litanior emot svenska män så fort hon får en chans, de invandrade männen vågar hon inte uttala sig om än mindre ge sig på.

Jag är glad att jag inte bor i det land som tillåter den skamligt höga nivå av våld som idag härskar att få finnas, kvinnor i sverige vågar inte längre gå ut efter mörkrets inbrott.

Nu höjs pensionsåldern så att politikerpacket skall kunna fortsätta och även utöka sin plundring av hederligt arbetande människor allt för att få mer pengar så att fler invandrare skall beredas möjlighet att komma in i landet till en försörjning där inga krav ställs.

Allt under det att di gamle som en gång byggt landet sverige buntas ihop i fattigstugor och sängliggandes får dö i sin egen träck därför att ingen personal finns på plats beroende på att företagen som äger stugorna slussar ut vinsterna till skatteparadis.

Bra, jobbat!