Jag har valt att i  min blogg återge ett inlägg på FB som fick mig att reagera.

I ett fullständigt missriktat inlägg på FaceBook skriver ursulsa garro följande;

"Efter Jimmy Åkessons angrepp i fredags tänker inte jag hålla tyst längre. En priviligerad man som har fått TUREN att födas i ett av världens rikaste land, som är uppvuxen i en vanlig tätort i Blekinge, som kommer från en medelklass familj, som inte har gjort klart högskolan, som inte haft ett riktigt jobb innan politiken... Ska den personen tala om för mig, en invandrare, som kommer från Peru, ett land där inbördeskrig, korruptionen och terrorism har präglat samhället, som kommer från ett fattigt område i Lima, som är ett skilsmässobarn, som har två högskoleutbildningar, som pratar tre språk flytande, som har haft olika jobb från 15 års ålder, som har haft olika jobb i Sverige, som har varit engagerad i frivilligorganisationer, som är en stolt bärare av min peruanska kultur och identitet... Ska HAN tala om för MIG hur man lyckas få jobb i Sverige? Ska han tala om för mig att jag kommer aldrig passa in i Sverige för att jag inte är svensk, för att jag inte assimilerar den svenska kulturen? Jag kommer aldrig blir svensk och har inte som mål att bli det heller. Men jag är svensk medborgare, bor här, arbetar här, älskar här och tänker inte sluta med det. Jag bidrar till det här samhället med både min kultur och mina prestationer. Jag försöker inte förinta svenska traditioner. Hemma hos oss firas det jul, midsommar, påsk, det äts köttbullar och julskinka. Vi firar också Perus nationaldag och äter ceviche. Senaste VM hejade vi både på Sverige och Peru och vi alla hejade på båda lag vid sista vänskapsmatchen mellan Peru och Sverige för vi visste att vi skulle vara vinnare oavsett resultat. Jag är inte ett hot mot svenska traditioner. Jag berikar dem och förstärker dem. En invandrare behöver inte ge upp sin kultur för att älska Sverige och anamma den. Det är möjligt att leva i fred med sig själv och låta andra leva i fred. Vi kan alla vara vinnare. SD utnyttjar människors okunnighet och rädsla för sådant som är främmande för att få makt. Men det jag har lärt mig av Sverige är att det inte finns något mer svenskt än kunskap, tolerans och solidaritet. SD behöver integreras med majoriteten av Sverige och behöver anpassa sig till den moderna multikulturella Sverige. Allt detta talar jag om gärna för Jimmy Åkesson."

Ja, han kan tala om mycket då det är hans demokratiska rättighet!! och det är inte bara du som har den rättigheten.

Det är inte din demokratiska rättighet att förbjuda någon att tala fritt om det man tror på.

Som om du är någon sorts moralens väktare vilken har en självutnämnd rätt att tala om vad som får sägas och inte. 

Du tror att du har rätt bara av det faktum att du kritiserar Jimmie Åkesson, lär dig stava hans namn rätt här om inte annars visar du din nonchalans och arrogans, att idiotförklara 18 procent av väljarkåren, fel!

Jag blir så trött på alla som skall plocka poäng på att osakligt och oskäligt kritisera SD, kom ihåg att det var c:a 1 miljon som röstade på dem 2018.

Du sitter på dina höga hästar och slår dig för bröstet och vet och kan minsann allt som rör sverige och att du berikar det svenska samhället!?! låt istället oss i din omgivning svara på det.

Bra att du arbetar och bidrar till samhället men vem bryr sig om du äter julskinka eller inte blir/är du en bättre människa för det?

Det är hur man agerar mot sina medmänniskor som är avgörande.

Du förhäver dig med att du har 2 utbildningar och kan 3 språk men så bra då använd dessa på ett konstruktivt sätt istället för att som nu ha en narcissistisk övertro att du är en supermänniska till skillnad från den lågt utbildade och därmed lågt stående Åkesson.

Ditt tramsiga och oviktiga inlägg har fått stor spridning på FB men du är så feg att du inte vågar ha kommentarsfältet öppet här kan vi prata om hyckleri!

Eftersom jag inte har lust att bemöta allt trams i din ovanstående text skall jag göra klart för dig garro att det du gör dig skyldig till i din text är precis lika vidrigt som det du tror dig kritisera.

Nedtecknat av en social-liberal, och här kan jag förklara för dig garro att min social-liberalism inte hör hemma hos varken SAP eller centern, min tro står fri och stark.