Snart är det val i träsket och det kommer att bli en verklig vattendelare.

Valet kommer inte att handla om riksdagspartierna utan om migrationspolitiken.

Det som är intressant att studera är hur alla utom SD vänder kappan efter vinden.

Alla partier har nu anammat SDs politik vad gäller invandring och deras hyckleri är monumentalt.

Värst tycker jag centerpartiet är som likt en landsvägsstrykare och landsförrädare går med på att släppa in 9 000 afghanska män med motiveringen att de är barn.

Alla de riksdagsledamöter som röstade för denna galenskap borde offentligt få slita spö och därefter ställas inför riksrätt.

Jag har aldrig varit med om att sverige varit så misskött som nu är fallet.

Det finns ingenting som fungerar längre och de som sitter i regering & riksdag har hittills sovit gott och nu är de på semester.

Folket som tidigare varit mer benägna att gå ut på gator och torg för att visa sitt missnöje sitter djupt och fast förankrat i tv-sofforna.

Jag har aldrig tidigare varit med om en större nonchalans och arrogans emot sitt land än det som nu sker inför öppen ridå med sverige.

Kriminaliteten är på den nivån att de skjuts med automatvapen på gator och torg, galna patriarker sitter och bestämmer vad som skall hända med folk i hela stadsdelar, galningarna bestämmer hur kvinnor skall få ha det och se ut.

Exemplen här ovan är bara ett axplock av allt vidrigt som försiggår i landet sverige som ingen längre bryr sig om.

Om ni vill följa fortsatt rapportering om sverige och svensk politik är ni mycket välkomna till FaceBooksidan, "Politisk debatt för svenskar i utlandet".

Man behöver inte vara bosatt i utlandet för att få vara med, dock gärna en koppling till ett annat land då det ger ett intressant perspektiv.

https://www.facebook.com/groups/995867367233364/?ref=bookmarks 


Riksdagsvalet 2018 äger rum söndagen den 9 september.