Jag har med stigande förfäran tagit del av den skrivna och filmade litteratur som sprider sig alltmer för vart år som går.

Senast var en tv-serie som heter Killing Eve där boken är skriven av Luke Jennings.

Jag har svårt att ta in den typ av våld som här glorifieras och jag har synnerligen svårt att förstå de tv-bolag som väljer att sända denna smörja, i det här fallet BBC.

Vad är det med detta övervåld som får olika jurys att överösa dem med priser?

Hur kan det komma sig att ett sanslöst våld, där den kvinnliga mördaren i stort sett tar ihjäl halva jordens befolkning, belönas där kärlekens serier bemöts med en gäspning.

Jag är innerligt trött på allt våld som glorifieras och som undermåliga kiosklitteratur-författare blir mångmiljonärer på.

Det är inte undra på att dagens ungdom, med all denna hjärntvätt, blir våldsamma då de tror att den koden är den rätta.

Förmodligen tror de att om de utövar våld kommer de att bli lika berömda och rika som de som skriver om det, inget kan var mer felaktigt.

Serien Killing Eve urartade till en kalkonsåpa utan innehåll, utan mening och framförallt utan framtid.

Jag hoppas att den aldrig kommer tillbaks och jag hoppas att den aldrig mer visas utan begravs där den hör hemma i glömskans arkiv.

Det finns ett svenskt författarpar som går under synonymen Lars Kepler, de är det gifta paret Alexandra och Alexander Ahndoril, de skriver de mest vidriga böcker någonsin.

Jag har läst en, Paganini-kontraktet, och jag mådde så dåligt av den att jag hade svårt att ta till mig annan litteratur.

Någon/några som på ett så utstuderat sätt beskriver rå ondska och djävulskap är i min värld sinnessjuka och kan på intet sätt vara normalt funtade och med en EQ-faktor.   

Någon som på ett så djävulskt sätt att tänka i sin hjärna och utsätter medmänniskor i sin skrift för denna typ av ondska anser jag borde spärras in på mentalsjukhus och vårdas där på obestämd tid.

Jag skriver en del och framförallt i denna blogg men jag har aldrig ens snuddat vid denna sjukliga djävulskap och våld än mindre skrivit om den.

Det är oerhört beklagligt att dessa djävulens författare får fäste och spridning samtidigt som jag får konstatera att deras läsare är lika sjuka i sina huvuden som läser verk efter verk med denna vettlösa ondska.

Är det så att människan idag är så trängd att det behövs en våldsventil, likt en tryckkokare som via sin ventil gör sig av med övertryck, iform av litteratur och film annars exploderar hon?

Jag vet inte med det jag vet är att våldet inom mänskligheten är sjukt och det är fasansfullt att ta del av allt som händer i verkligheten utan att kvasi-författare skall få slå mynt av detta och sprida sin dynga. 

Jag har svårt att tro att det som t.ex. Lars Kepler utsätter sin romanfigurer för  är något som de själva vill uppleva.

Kanske hade det dock varit av godo om de fick, som de lät en tonårspojke i Paganini-kontraktet brinna till döds, själva smaka sin medicin så slapp vi deras skit!