Det är med förfäran jag tar del av utvecklingen i landet som en gång kallades sverige!

Det finns inte längre någon som helst rim och reson i den politik som förs.

Med er plattnackar vid rodret kan resultatet inte bli annat än skrämmande dåligt.

Jag har vuxit upp i ett land där solidaritet, medkänsla, god ton och allmän hyfs har varit umgängesformer bland medborgarna idag finns inget av detta kvar.

Det fanns ett krav att "di gamle" skulle bli anständigt behandlade och jag som ung fick lära mig att vara artig emot dem att jag inte skulle behandla dem illa och att jag bland annat skulle resa mig upp för en gammal människa i de offentliga utrymmena.

Idag sparkar man ned gamla med motiveringen att de är ivägen och eftersom de svenska politikerna fullständigt struntar i denna grupp ser de som kommer nya till landet detta och gör likadant.

Vem har rätt att behandla dem så illa?

Miljardregnet fortsätter för invandringen det finns ingen bortre gräns utan det som idoga arbetare och tjänstemän släpat ihop förslösas med en aldrig sinande takt.

andersson, du kan inte nog slösa med våra pengar under parollen att det är bara att höja skatterna om pengarna tar slut, jag är så förbannat trött på dig och anser att du borde ställas inför riksrätt! 

löfven, du stapplar omkring på maktens taburett utan att prestera någonting du skapar ett fullständig kaos med att låta miljöpartiet vara med i regeringen du slickar kommunisterna i röven och går med på vilka idiotier som helst endast i syfte att klamra dig fast vid ditt halmstrå som heter statsminister. din tid som regeringschef där du skyller på allt och alla borde rendera dig i att också ställas inför riksrätt.

Ni har låtit sverige bli en tummelplats för kriminella, våldtäktsmän, rånare, misshandlare och ingenting gör ni för att fånga in dem som skall avisas.

Ni har tillsatt fullständigt inkompetenta personer/varelser på viktiga poster i akt och mening att skaffa er marionetter.

Polisen gör ingenting idag, försäkringskassan har ett bonussystem som ger handläggare fina pengar om de vägrar sjuka ersättning, migrationsverket skiter i invandringen utan skyller ifrån sig på alla andra, socialstyrelsen ger ut en blankett som informerar om vad du som vuxen skall tänka på när du gifter dig med ett barn.

Allt detta har ni löfven och andersson skapat!!

Det finns ingen skam i ert sätt att uppföra sig ni är endast intresserade av er själva och ert eget välbefinnande, ni är mänskliga vidrigheter och jag hoppas att ni får dö ensamma i svåra plågor, det är det straff ni förtjänar och inget annat.

När jag får frågan var jag kommer ifrån vägrar jag att säga att jag är svensk. 

Ni, löfven och andersson har förstört sverige för all framtid!!