Jag vet inte vilket som är värst att ljuga eller förljugenhet?

Valrörelsen som har rullat i sverige har av många betraktats som den smutsigaste någonsin.

Hur det än må vara med den saken kan vi konstatera att det har varit många underliga turer från minst sagt underliga människor.

Det har varit kvartskändisar som uttalat sig vitt och brett om det politiska tillståndet i landet, det har förfasats än hit och än dit.

Min reflektion över detta är att de som gapat mest är de som synts minst alltså små hundar måste låta för att även de skall fåen sekund i mediabruset.

Jag hade gjort slut med sverige men ändrade mig iochmed valet och det kan jag säga att i min mun är det ingen god smak över allt fult som utspelat sig.

Det är sin sak att inte tycka om en viss politisk inriktning men det är en helt annan att förklara de som följer denna inriktning för sinnessjuka.

Jag har läst massor av debattinlägg under den här tiden och det är speciellt ett som gjorde ett djupt intryck på mig och det handlade om den svenska tystnaden.

Inlägget var skrivet av en invandrad man som inte kunde förstå varför svensken var/är så rädd att diskutera politik och då framförallt på arbetet.

Det förstår inte heller jag, politik är ju allas vår vardag och är man rädd för att diskuterar sin vardag är man ju rädd för att diskutera livet och det kanske är så att svensken är just rädd för sitt liv.

Sedan har vi kadern av alla gaphalsar som tävlade i oförskämdheter mot SD hur tröttsamt har det inte varit att ta del av den smörjan, jo jag vet att det går att scrolla vidare men om man som jag hade en aktiv debattsida för politik så måste man beta av allt.

Sedan har vi de som tror sig vara tunga debattörer och speciellt de som skriver i alternativ media och som med pompös aldrig sinande svada talar om hur allting egentligen förhåller sig även här tvunget att beta av och hålla sig ajour.

Avslutningsvis vill jag säga att jag är djup upprörd och urförbannad på dels socialdemokraterna dels centerpartiet över att de inte gör upp med sina nazistiska rötter, det är för djävligt!

lööf som slår sig för bröstet och inte nog kan poängtera hur vidrig hon tycker åkesson är har mer nazism i sitt parti än sd någonsin kommer att få.

löfven som låtsas att det regnar när det gäller illdådet som begicks mot det svenska folket och som låg till grund för nazi-tysklands rasideologi.

Dessa upptäckter gör att jag tappat tron på förmågan inom svensk politik.

Nu sällar sig björklund till nazisten lööf och börjar prata om blocköverskridande politik att löfven och lööf fungerar vet vi och det är inte så konstigt då båda har sina rötter i samma ideologi nämligen nazismen.

Men att björklund vill vara med i det gänget smärtar ett liberalt hjärta.

Och då kommer vi till min fråga och vilket som är värst björklunds förljugenhet, det är klart han är fullständigt medveten om de två andra partiernas bakgrund och rötter och där han, åtminstone på mig, verkar desperat efter makt och därmed medvetet blundar, eller löfvens och lööfs sätt att ljuga människor rakt i ansiktet.

Jag överlåter till dig som läser att avgöra för min del har jag fått nog av dessa vidriga hycklare.  

Nu är det som sagts över och hur det går med förtidsröster, utlandsröster etc. lämnar jag därhän jag stänger porten och kommer inte att återvända till den svenska politiken mer.